Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mübarek üç ayların başlaması ve Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Üç aylara ve Regaip Kandili’ne yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Kayda, mesajında şu ifadelere verdi:
“Bütün İslam dünyası için önemli olan, içinde Regaip, Miraç ve Berat Kandilleri ile Kadir Gecesini barındıran mübarek üç aylara kavuştuk. İslam aleminde son derece önemli yere sahip kandil gecelerinin ilki olan Regaip Kandili’ni idrak edeceğiz. Toplumsal yaşamımızda önemli bir yer tutan böylesine mana yüklü gün ve aylar, bir arınma, bir yenilenme fırsatı sunuyor. Hepimiz kul olarak Allah’a daha da yakınlaşıyor, gönüllerimizi ilahi nimetlerle dolduruyoruz.
Tüm hemşehrilerimin Regaip Kandili’ni ve mübarek üç aylarını tebrik eder, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı dilerim. Vatan topraklarımızda ve sınır boylarımızda kahramanca mücadele eden askerlerimize ve polislerimize de dualarımızda yer vermeyi unutmayalım. Rabbim, devletimize, milletimize, bayrağımıza, vatanımıza ve dinimize kastedenlere fırsat vermesin.”
|