Salihli Belediye Başkan Zeki Kayda, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Kazancını helal yoldan temin eden, alın teri akıtarak gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarımın ve tüm işçi kardeşlerimin bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum” dedi.
İşçilerin ve emekçilerin, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Başkan Kayda mesajında:
“Bizim ülkemiz; zenginliği, bereketli toprakları, eşsiz güzelliği ile hepimizin sevdası. Şehitlerimizden yadigar bu topraklarda birlik içinde yaşıyorsak, nimetlerinden faydalanıyorsak, tertemiz havasını soluyup, serin sularını içiyorsak bunda üreten, alın teri döken işçi kardeşlerimin payı çok büyüktür.
Salihli’mizde tarımından sanayisine, eğitiminden, sağlık alanlarına kadar ter akıtan, emek veren kardeşlerimizin daima yanındayız. Hep birlikte Salihli’miz için, Manisa’mız için, Türkiye’miz için çalışıyoruz. Bu şehirde üreten, rızkını kazanmak için tarlada, sanayide çalışan bütün işçi kardeşlerimi saygıyla selamlıyor, iş kazalarında hayatlarını kaybeden tüm işçi kardeşlerimi de rahmet ve minnetle anıyorum.
Başta mesai arkadaşlarım olmak üzere bütün işçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
|